Politica de confidentialitate


Conform GADPR , sdu.ro este obligat sa prezinte intr-o forma usor de inteles de catre utilizatori, a politicii de confidentialitate folosite pe acest site. Cu privire la confidentialitatea si securitatea datelor personale oferite de utilizator pe sdu.ro:
  • sdu.ro Nu distribuie si nu parteajeaza cu nici o alta entitate niciun fel de informatii despre utilizatori sau datele acestora..
  • Datele utilizatorilor , nu sunt folosite in niciun fel cu nici o alta entitate .
  • Fiecare utilizator isi poate sterge contul impreuna cu toate informatiile sale de pe site.In momentul stergerii contului, toate anunturile, mesajele si anunturile favorite de acesta sunt sterse. Dupa stergerea contului sdu.ro nu pastreaza in niciun fel nicio informatie despre contul respectiv.
  • Sdu.ro foloseste cookie-uri care stocheaza intr-un mod criptat datele utilizatorului. Aceste date sunt folosite exclusiv doar de catre sistemul sdu.ro si sunt necesare pentru buna functionare a site-ului.Cookie-urile sunt tocate in calculatorul utilizatorului, au o data de expirare si pot fi sterse de utilizator oricand doreste.
  • Sdu.ro foloseste Google Analytics pentru monitorizarea traficului in site. Datele colectate de acest serviciu sunt anonime si nu pot fi legate in niciun fel de niciun utilizator. Rolul acestor date este doar pentru a monitoriza traficul, paginile de erori, redirectionarile , viteza de incarcare a site-ului si randamentul acestuia in mediul online.
  • Adresa de email a utilizatorului nu este facuta publica niciodata. Aceasta este folosita doar pentru atentificarea utilizatorului si pentru comunicarea dintre sdu.ro si acesta.
  • Utilizatorii isi pot modificate toate datele personale furnizate, cu exceptia adresei de email, acesta este unica si nu poate fi modificata