Verificare istoric autovehicul online oferte

10 eur
Prestari Servicii
Factura Garantie

Facilitati

  • Evaluare Gratuita
  • Plata cu cardul
  • Retur 30 zile

Detalii

Decodor VIN si raport istoric autovehicul


Verifica-ti online istoricul masinii si afla kilometrii reali ai acesteia precum si date despre accidentele in care aceasta a fost implicata. Asigura-te atunci cand cumperi o masina la mana a doua, ca aceasta nu ascunde defecte mascate si nici nu are un numar fals de kiometrii.
Carvertical iti pune la dispozitie o solutie online, rapida si sigura, prin care poti afla istoricul complet al masinii, kilometrii inregistrati in difereite momente la intrarea in service , precum si poze ale masinii in diferite stadii de service. Toate astfel incat sa ai o imagine cat mai clara despre autivehiculul pe care doresti sa-l cumperi.
Alfi instant date despre starea masinii atunci cand ea a fost in service, precum si date despre reparatiile acesteia, insotite dupa caz si de fotografii. Nu astepta sa cumperi o masina de buna ca mai apoi sa realizezi problemele pe care aceasta le are. Aplicatia noastra iti pune la dispozitie un instrument rapid si facil prin care poti evita o investitie proasta. Lucram cu sute de baze de date din toata europa astfel incat tu sa obti cel mai detaliat raport despre masina ta.

Nu astepta pana nu este prea tarziu si verifica-ti autovehiculul dorit chiar acum.


Verificare istoric autovehicul
Adaugat
08.01.2019
Domeniu Servicii
Auto


121
Anunt adaugat prin formularul public anonim